Bij de Romei Therapie en Training in Zevenaar werken meerdere fysiotherapeuten met verschillende specialisaties.

Het menselijk lichaam is een verbazend knap en goed georganiseerd geheel van spieren, botten en gewrichten waar wij dagelijks op moeten kunnen rekenen. Lopen, staan, springen, bukken, het zijn vaak volkomen vanzelfsprekende bewegingen. Dat bewegen niet zo vanzelfsprekend is, beseft u pas als u ergens last van krijgt. Als het lichaam even niet meewerkt. Bij de fysiotherapie kunt u terecht voor de behandeling van klachten, maar ook om klachten te voorkomen, of te revalideren na een operatie. Preventie en voorlichting zijn belangrijke onderdelen van de therapie. Uw fysiotherapeut adviseert, behandelt en begeleidt.

 

De behandeling

Bij de eerste afspraak vormt de fysiotherapeut een zo volledig mogelijk beeld van uw klachten, door eerst te onderzoeken en vragen te stellen. Op basis daarvan kan de fysiotherapeut samen met u een behandelplan opstellen. Dit is maatwerk. Meestal bestaat een behandeling uit verschillende onderdelen, waarbij oefentherapie vaak een belangrijk onderdeel is.

Algemene fysiotherapie

De romei entree voor preventie, revalidatie en klachten. team therapeuten met verschillende specialisaties

De kosten

Alle verzekeraars vergoeden de kosten voor fysiotherapie volledig in het aanvullend pakket. Er zijn echter grote verschillen per verzekeraar over het aantal behandelingen per jaar en het aantal verschillende aandoeningen waarvoor men behandeld mag worden per jaar.

Informeer altijd zelf bij uw verzekeraar.

 

Voor het maken/verzetten van een afspraak of voor meer informatie, kunt u ons op werkdagen bellen tussen 8.00 en 12.00 uur en 13.00 en 17.30 uur (vrijdag tot 17.00 uur), telefoon (0316) 34 21 51 of

e-mailen: info@romei.nl.