Gecombineerde Leefstijl Interventie

Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Hierboven kun je direct een afspraak inplannen online. Vul je gegevens in en je hebt meteen toegang tot de agenda van de therapeut van jouw keuze.

  Gecombineerde Leefstijl Interventie (GLI)

  Zo noemen we een nieuw leefstijlprogramma dat u gegarandeerd gezondheidswinst oplevert. Deelnemers voelen zich fitter en het risico op ziekten neemt af. U werkt tijdens de GLI aan een gezondere leefstijl op het gebied van voeding, beweging, stress, slaap en ontspanning. Dit doet u op eigen regie, waarbij u gesteund wordt door een leefstijlcoach en andere deelnemers aan het programma.

  Wanneer mag u meedoen?
  * Als u 18 jaar of ouder bent
  * U heeft overgewicht (d.w.z. een BMI tussen de 25 en 30) en daarnaast een verhoogd risico op diabetes of hart- en vaatziekten
  * Bij ernstig overgewicht (d.w.z. een BMI van meer dan 30)

  GLI programma

  Het programma duurt 24 maanden en bestaat uit groepsbijeenkomsten en individuele gesprekken, waarbij verschillende leefstijlonderwerpen aan bod komen. De GLI is opgezet om u door middel van coaching te begeleiden bij het veranderen van uw leefstijl. Door de individuele- en groepssessies gaat u op weg naar een gezondere leefstijl, waarbij we uw persoonlijke doelen nauwlettend in de gaten houden. Zelfs een kleine aanpassing in uw leefstijl kan al gezondheidswinst opleveren

  Kosten en aanmelden

  U kunt kosteloos deelnemen aan het GLI programma: het wordt volledig vergoed vanuit de basisverzekering en heeft geen invloed op uw eigen risico.

  U kunt zich aanmelden via de huisarts. De arts zal bepalen of u in aanmerking komt voor het programma. Voor meer informatie over de inhoud en tijden van het programma, kunt u contact met onze praktijk opnemen.

  Onze leefstijlcoaches zijn Dorien Verschragen en Maarten Hoogeveen.

  Wij kunnen helpen!

  Bij de Romei hebben veel fysiotherapeuten zich gespecialiseerd. Zo weet je zeker dat je de beste behandeling krijgt. Op basis van jouw specifieke klacht maken we een behandelplan. De fysiotherapeut vertelt je tijdens de behandeling waar je op kunt letten om je houding te verbeteren en hoe je nieuwe klachten kunt voorkomen.  Want wat je klacht ook is, bij de Romei helpen we je er graag vanaf.

  Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Hierboven kun je direct een afspraak inplannen online. Vul je gegevens in en je hebt meteen toegang tot de agenda van de therapeut van jouw keuze.