8 weken programma

Het programma van “Dans je vrij van pijn” is gebaseerd op dansante fysiotherapie. Bij deze nieuwe vorm van fysiotherapie leer je om weer plezier in bewegen te krijgen, ook al is er pijn. Door je te laten meenemen in de muziek en innerlijk gestuurd te bewegen kun je werken aan je coördinatie, souplesse, kracht, evenwicht, uithoudingsvermogen, expressie en ontspanning. Je leert je vrijer van je pijn te bewegen.

Door het dansen wordt het bewegen vloeiender, ruimer en gemakkelijker.

Het programma is bestemd voor mensen met chronische pijn (bij bijvoorbeeld artrose, fibromyalgie, kanker, chronische rugklachten en/of whiplash) en is geschikt voor alle leeftijden!

Locatie: Romei 18

Vanaf 22 september op donderdag van 11.00 tot 12.00 uur.

Kosten: € 99,00 per persoon voor de totale cursus.

Meer informatie kunt u opvragen bij Mirjam Joachimsthal, mirjamjoachimsthal@romei.nl     
U kunt ook bellen (0316-342151) of mailen (info@romei.nl)  Kijk ook op: https://www.dansjevrijvanpijn.nl/

Aanmelden kan via de QR-code of stuur een mail naar info@romei.nl. Na betaling is uw deelname definitief.

 

 

 

 

 

Hieronder ervaringen van oud cursisten:

(Adriana, 73 jaar)
¨Graag wil ik je nog laten weten, dat ik ontzettend veel aan de lessen heb gehad. Ik vond ze fijn en leerzaam en het heeft me meer bewegingsvrijheid gegeven, waardoor ik langzamerhand minder last van mijn achillespees en heup heb. Daar ben ik heel blij mee.
Vooral de bewustwording van mijn eigen lijf en mogelijkheden tegenover vermijden van mijn onmogelijkheden, heeft een omslag gegeven én me het plezier in dansen en bewegen teruggegeven¨
__________________________________________________________________________________________________________________________________
“ De acht lessen van Mirjam brachten mij een hele nieuwe ervaring. Met chronische pijn had ik de neiging om een beetje in elkaar te zitten en weinig te bewegen, want…… dat doet immers pijn. Mirjam liet me voelen hoe juist ruimer en groter bewegen me plezier bracht en energie gaf. Muziek is daarbij een heel belangrijke,ondersteunende factor. Dus: tegen de impuls ingaan om me in te houden, maar juist stappen, dansen, draaien en genieten. Dank Mirjam! Joke (75)