Bewustwording en ontspanning 

Heb je regelmatig piekergedachten? Maak je je (vaak) druk over dingen die komen gaan? Heb je ook het gevoel dat er te weinig uren in de dag zitten en dat je de hele dag aan het rennen bent?

Kortom, ben je toe aan rust in je hoofd en ontspanning in je lichaam? En wil je daar tools bij hoe je dit voor jezelf kunt creëren? 

Dan is de workshop “Bewustwording & ontspanning” misschien iets voor jou. Een moment voor jezelf, om stil te staan, om te voelen, om bewust te worden van de signalen die ons lichaam ons geeft. We laten de drukte achter ons en verleggen onze aandacht naar binnen.

Ervaar de workshop “Bewustwording & Ontspanning” in vier bijeenkomsten van 60 minuten, waarbij je op jezelf focust en inzicht krijgt. Je maakt connectie met je lichaam door te luisteren naar de signalen die het geeft en je leert de aandacht terug te brengen naar jezelf. Je wordt je bewust van je ademhaling en je krijgt tools aangereikt om te leren omgaan met stress. Hiervoor worden oefeningen gebruikt vanuit mindfulness, meditatie, yin yoga en ademhalingsoefeningen. De oefeningen zijn bedoeld om in je dagelijks leven toe te passen.

Door: Susan Boss (coach, mindfulness trainer en yin yoga docent bij Circle of Balance)

Waar: oefenzaal bij de Romei Therapie en Training, Romei 18 in Zevenaar
Wanneer: vrijdag van 15.30 tot 16.30 uur

Start: vrijdag 24 juni 2022 (overige data: 1 juli, 8 juli en 15 juli)

Kosten: € 50,- (u ontvangt een nota, na betaling is uw deelname definitief)
Aanmelden: via de balie van de Romei, telefonisch 0316-342151 of via mail: info@romei.nl

Makkelijk zittende kleding is aanbevolen.