Schouderbehandeling

Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Hierboven kun je direct een afspraak inplannen online. Vul je gegevens in en je hebt meteen toegang tot de agenda van de therapeut van jouw keuze.

  De beste behandeling bij schouderklachten

  Schouderpijn is een van de meest voorkomende lichamelijke klachten. De schouder is een complex onderdeel van ons lichaam. Doordat de schouder zoveel en makkelijk kan bewegen, is deze erg gevoelig voor allerlei problemen. Mensen met schouderpijn ervaren vaak vervelende beperkingen. Zo gaat het bewegen minder makkelijk, waardoor activiteiten in het dagelijks leven, sporten, werken en slapen niet meer goed lukken.

  Voor de behandeling aan de schouder start vindt er eerst een grondig onderzoek plaats. Het kan zijn dat je hierbij door twee therapeuten wordt gezien. De behandelmethode is afhankelijk van de diagnose.

  We werken bij de Romei nauw samen met Rijnstate Ziekenhuis en zijn ook op de hoogte van de post operatieve protocollen van Slingeland Ziekenhuis en de Maartenskliniek. Onze kennis wordt ondersteund door cursussen o.a van Ann Cools, Jeremy Lewis, en Anju Jaggi.

  Hier gebruiken we het voor

  Schouderbehandeling gebruiken we om o.a. deze klachten voor je op te lossen. Klik op een klacht voor meer informatie.

  Werkgroep Schouder Elleboog Gelderland

  De Romei Therapie en Training is aangesloten bij de Werkgroep ‘Schouder Elleboog Gelderland’. De praktijken die hierbij aangesloten zijn hebben zich verplicht tot regelmatige na- en bijscholing rondom behandeling van schouderklachten. Met de samenwerking wordt er naar gestreefd om schouderbehandeling steeds verder met elkaar te optimaliseren. Op dit moment zijn Jojanneke Berendsen en Dorien Verschragen lid van deze werkgroep.

  Wij kunnen helpen!

  Bij de Romei hebben veel fysiotherapeuten zich gespecialiseerd. Zo weet je zeker dat je de beste behandeling krijgt. Op basis van jouw specifieke klacht maken we een behandelplan. De fysiotherapeut vertelt je tijdens de behandeling waar je op kunt letten om je houding te verbeteren en hoe je nieuwe klachten kunt voorkomen.  Want wat je klacht ook is, bij de Romei helpen we je er graag vanaf.

  Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Hierboven kun je direct een afspraak inplannen online. Vul je gegevens in en je hebt meteen toegang tot de agenda van de therapeut van jouw keuze.