Vermoeidheids­klachten bij kanker?

Afspraak maken

Vul het formulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op!

De Romei helpt bij vermoeidheids­klachten bij kanker

Bij de diagnose kanker staat je wereld op de kop. De ingrijpende behandelingen hebben veel impact op je hele lichaam en je belastbaarheid en maken je vermoeid.

Als je zware behandelingen tegen kanker hebt ondergaan, denk je waarschijnlijk niet meteen aan het opbouwen van je conditie. Toch is het goed om daar bij stil te staan.

Bewegen heeft een positief effect op je lichamelijke en psychische gesteldheid en op de kwaliteit van leven. Bovendien is de kans aanwezig dat je na de behandelingen te snel te veel doet. Daarom is het belangrijk om je herstel rustig op te bouwen en overbelasting te voorkomen. Bij de Romei kun je onder deskundige begeleiding je conditie opbouwen met het Oncofit programma.

Bekijk welke behandelingen wij o.a. inzetten bij vermoeidheidsklachten bij kanker.

Hoe we je helpen

Onderstaande behandelingen, trainingen en programma’s gebruiken we om je van jouw klacht af te helpen. Klik op een behandeling voor meer informatie.

Wij kunnen helpen!

Bij de Romei hebben veel fysiotherapeuten zich gespecialiseerd. Zo weet je zeker dat je de beste behandeling krijgt. Op basis van jouw specifieke vraag maken we een behandelplan. De fysiotherapeut vertelt je tijdens de behandeling waar je op kunt letten om je conditie op te bouwen en overbelasting te voorkomen. Want wat je klacht ook is, bij de Romei helpen we je graag verder.

Afspraak maken

Vul het formulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op!