Dementie en ouderdoms­ziekten

Afspraak maken

Vul het formulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op!

De Romei helpt bij dementie en ouderdoms­ziekten

Wanneer je ouder wordt en bewegen niet meer vanzelfsprekend is, kan je zelfredzaamheid in het geding komen. Dagelijkse bezigheden zoals traplopen, wandelen of opstaan uit de stoel gaan niet meer vanzelf en de kans dat je een keer valt, wordt steeds groter. 

Dementie

Bij dementie gaan behalve de hersenfuncties ook de lichamelijke functies steeds verder achteruit. Daardoor wordt bewegen moeilijker. Mensen met dementie gaan dan vaak nog minder bewegen. Dat terwijl de achteruitgang van hersenfuncties wordt vertraagd door goed te bewegen! De Romei helpt je fit te blijven bij dementie en ouderdomsziekten.

Kracht en balans

In onze oefenzaal werkt onze fysiotherapeut samen met jou aan het vergroten van je kracht en balans. Daardoor verkleinen we de kans op een val. En wil je er nog meer aan doen om een val te voorkomen? Dan komen we bij je thuis om te kijken of er aanpassingen of hulpmiddelen mogelijk zijn.

Bekijk welke behandelingen wij o.a. inzetten bij dementie en ouderdomsziekten.

Hoe we je helpen

Onderstaande behandelingen, trainingen en programma’s gebruiken we om je van jouw klacht af te helpen. Klik op een behandeling voor meer informatie.

Wij kunnen helpen!

Bij de Romei hebben veel fysiotherapeuten zich gespecialiseerd. Zo weet je zeker dat je de beste behandeling krijgt. Op basis van jouw specifieke klacht maken we een behandelplan. De fysiotherapeut vertelt je tijdens de behandeling waar je op kunt letten om je kracht en balans te vergroten. Want wat je klacht ook is, bij de Romei helpen we je graag verder.

Afspraak maken

Vul het formulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op!