Depressie, stress of een burnout?

Afspraak maken

Vul het formulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op!

De Romei helpt bij depressie, stress en burnout

Wist je dat bewegen een belangrijke rol speelt bij het herstellen van een depressie, stress of burnout? Bij Romei bieden we een programma op maat gemaakt voor jou.

De symptomen bij een depressie, burnout en spanningsklachten zijn grotendeels gelijk. Mentaal voel je je minder sterk en ook je lichamelijke fitheid is verminderd. Zowel je mentale als lichamelijke conditie zijn van invloed op jouw herstel. Want meer bewegen in combinatie met ontspanning zorgt ervoor dat je weer meer aan kunt. 

Bij de Romei bieden we een programma op maat gemaakt voor jou. Dit persoonlijke programma kan bestaan uit een beweegprogramma, adem- en ontspanningstherapie (methode Van Dixhoorn), wandel en ontspan, en individuele psychosomatische fysiotherapie of een combinatie hiervan.

Bekijk welke behandelingen wij o.a. inzetten bij depressie, stress en burnout.

Hoe we je helpen

Onderstaande behandelingen, trainingen en programma’s gebruiken we om je van jouw klacht af te helpen. Klik op een behandeling voor meer informatie.

Wij kunnen helpen!

Bij de Romei hebben veel fysiotherapeuten zich gespecialiseerd. Zo weet je zeker dat je de beste behandeling krijgt. Op basis van jouw specifieke klacht maken we een behandelplan. De fysiotherapeut vertelt je tijdens de behandeling waar je op kunt letten om je mentale en lichamelijke conditie te verbeteren. Want wat je klacht ook is, bij de Romei helpen we je  graag verder.

Afspraak maken

Vul het formulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op!