Vitaal werken

Gezonde werknemers zijn betere werknemers!

Als je fit en vitaal bent, ga je met plezier en vol energie naar je werk. Wel zo prettig voor zowel de werknemer als de werkgever. Want werknemers die lekker in hun vel zitten, leveren betere prestaties en zorgen voor een lager ziekteverzuim.

Werknemers kunnen hier zelf veel aan doen. Met voldoende bewegen, gezond eten en een goede balans tussen werk en privé kom je een heel eind. Maar het helpt als je als werkgever dit bewustzijn bij je werknemers stimuleert. Zo kun je de duurzame inzetbaarheid van je team vergroten. Want gezonde werknemers zijn betere werknemers.

Bekijk meer

Vitaal werken volgens de Romei

Zorgen voor je werknemers

Jouw werknemers zijn je belangrijkste kapitaal. De Romei biedt je daarom drie opties waarmee je de gezondheid en het welzijn van je werknemers kunt testen, ondersteunen en versterken.

Fysieke test – Health check voor werknemers
Mentale test – First beat check voor werknemers
Werkplekonderzoek

48-uursregeling

Wil je direct de vitaliteit van jouw medewerkers verbeteren? Maak dan een afspraak met ons en maak meteen gebruik van onze 48-uursregeling: werknemers met klachten aan hun houdings- of bewegingsapparaat kunnen binnen 48 uur terecht bij een van onze fysiotherapeuten. Zo zijn ze snel weer maximaal inzetbaar.

Contactformulier

Vul het formulier in, dan reageren wij zo spoedig mogelijk op je vraag!

  Wat doet de Romei?

  Fitte en gezonde medewerkers presteren beter, zijn flexibeler en verzuimen minder door ziekte. De Romei helpt je de vitaliteit van je medewerkers te vergroten met hulp van verschillende behandelingen.

  Onze aanpak

  We beginnen met een gesprek waarin we peilen waarbij we je precies kunnen helpen. Zijn er veel ziekmeldingen? Of klagen medewerkers veel? Jij bepaalt met welke test we je kunnen ondersteunen of je kiest voor ons hele pakket. Daarna maken we een vrijblijvende offerte en zoeken we meteen voor je uit wat jouw verzekeraar aan je vergoedt.  Zo zorgen we ervoor dat jouw werknemers vitaal aan het werk blijven.

  Wat we kunnen onderzoeken

  Aan de basis van een behandeling kunnen we o.a. gebruik maken van fysieke testen, mentale testen en een werkplekonderzoek. In een Health Check onderzoeken we bijvoorbeeld de bloeddruk, longfunctie, conditie, het gewicht van de medewerker en stellen we vragen over de medische geschiedenis en de leefstijl.

  Met een HRV-meting onderzoeken we de hartslag en hartslagvariabiliteit. De hartslag bij stress, ontspanning en inspanning zegt namelijk veel over de fysieke, maar ook mentale gezondheid.

  Gespannen werken of een verkeerde werkhouding leidt vaak tot klachten. In een Werkplekonderzoek komen deze factoren naar boven. Neem je bijvoorbeeld een verkeerde houding aan bij het tillen of zit je niet juist achter je bureau? Op locatie beoordelen we aan de hand van vragen, interviews en observaties.

  Wij kunnen helpen!

  Bij de Romei helpen we je bij vitaliteit op de werkvloer. Want fitte en gezonde werknemers die lekker in hun vel zitten, leveren betere prestaties en zorgen voor een lager ziekteverzuim. We bieden je daarom drie opties  waarmee je de gezondheid en het welzijn van je werknemers kunt testen, ondersteunen en versterken. Jij bepaalt met welke test we je kunnen ondersteunen of je kiest voor ons hele pakket.  Zo zorgen we ervoor dat jouw werknemers vitaal aan het werk blijven.

  Afspraak maken

  Maak een keuze uit de onderstaande opties.

  Wilt u meer informatie of teruggebeld worden om een afspraak te maken? Laat hieronder uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

   Let op: dit is alleen mogelijk bij een klacht van nek en/of lage rug.

   Bent u al onder behandeling, dan kunt u een vervolgafspraak maken via uw cliëntenportaal.