Voet- of enkel­klachten?

Afspraak maken

Vul het formulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op!

De Romei helpt bij voet- en enkel­klachten

Pijn in je voet of enkel kan verschillende oorzaken hebben: Draag je bijvoorbeeld te krappe of nauwe schoenen, schoenen met hakken of een slechte zool? Of komt je klacht door een standsafwijking, overbelasting of sport? De Romei onderzoekt, geeft advies en helpt je bij het herstel van je voet- of enkelklachten.

Hielspoor

Pijn en een stijf gevoel onder de hiel bij lang staan en lopen? Dan kan je last hebben van Hielspoor. Hielspoor (of peesplaatonsteking) is bijna altijd het gevolg van een overbelasting of stress aan je peesplaat en achillespees. De klachten zijn vaak het ergst ’s ochtends bij het opstaan en lang lopen of staan kan op den duur steeds pijnlijker voor je worden. Bij langdurige klachten is de kracht en stabiliteit in je voet ook vaak verminderd.

Bij de Romei behandelen we Hielspoor voornamelijk met shockwave therapie en train je onder begeleiding van de (sport)fysiotherapeut in onze oefenzaal aan het herstel van je blessure.

Bekijk welke behandelingen wij o.a. inzetten bij voet- en enkelklachten.

Hoe we je helpen

Onderstaande behandelingen, trainingen en programma’s gebruiken we om je van jouw klacht af te helpen. Klik op een behandeling voor meer informatie.

Wij kunnen helpen!

Bij de Romei hebben veel fysiotherapeuten zich gespecialiseerd. Zo weet je zeker dat je de beste behandeling krijgt. Op basis van jouw specifieke vraag maken we een behandelplan. De fysiotherapeut vertelt je tijdens de behandeling waar je op kunt letten om je spierkracht te vergroten en je conditie weer op te bouwen. Want wat je klacht ook is, bij de Romei helpen we je graag verder.

Afspraak maken

Vul het formulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op!