Overgewicht of diabetes?

Afspraak maken

Vul het formulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op!

De Romei helpt bij overgewicht en diabetes

Bij overgewicht en diabetes is het belangrijk meer te bewegen dan normaal. Je verbrandt dan meer energie, je spieren worden sterker en je insulinegevoeligheid verbetert waardoor je bloedsuikerspiegel minder hoog wordt.
Maar wij begrijpen ook dat afvallen lastig is en op gewicht blijven nog lastiger. Bij de Romei kun je daarom trainen in samenwerking met een diëtist van diëtistenpraktijk Hartenvijf en onze coach Dorien Verschragen. Door kleine stapjes die makkelijk in te passen zijn in je dagelijkse leven, ervaar je de positieve effecten van bewegen en een gezonde leefstijl.

Bekijk welke behandelingen wij o.a. inzetten bij overgewicht en diabetes.

Hoe we je helpen

Onderstaande behandelingen, trainingen en programma’s gebruiken we om je van jouw klacht af te helpen. Klik op een behandeling voor meer informatie.

Wij kunnen helpen!

Bij de Romei hebben veel fysiotherapeuten zich gespecialiseerd. Zo weet je zeker dat je de beste behandeling krijgt. Op basis van jouw specifieke vraag maken we een behandelplan. De fysiotherapeut vertelt je tijdens de behandeling waar je op kunt letten om je conditie te verbeteren. Want wat je klacht ook is, bij de Romei helpen we je graag verder.

Afspraak maken

Vul het formulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op!