Immuunsysteem training middels de Wim Hof Methode

Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Hierboven kun je direct een afspraak inplannen online. Vul je gegevens in en je hebt meteen toegang tot de agenda van de therapeut van jouw keuze.

  Juist NU is het belangrijk om je immuunsysteem te boosten en te trainen, waardoor  lichaamsfuncties zullen verbeteren en diverse klachten kunnen worden voorkomen.

  Denk hierbij aan het verminderen van verkoudheidsklachten, verlagen van stress, toename van energie en het stimuleren van de aanmaak van nieuwe immuuncellen. 

  Een manier om goed voor je immuunsysteem te zorgen, is “The Iceman methode”. Deze methode is opgebouwd vanuit de trainingsprincipes van Wim Hof (The Iceman) en wetenschappelijk onderzoek van de Radboud Universiteit Nijmegen.

  De Romei Therapie en Training houdt zich sinds 2012 al bezig met deze methode. De afgelopen jaren hebben wij acht-weekse cursussen en ochtend workshops gegeven, zowel in onze praktijk als op locatie. Deze cursussen zijn voor iedereen toegankelijk. Dit jaar organiseren wij ook een gevorderde cursus in de vorm van een immuunsysteem dag

  Onder begeleiding van twee gespecialiseerde fysiotherapeuten maak je stap voor stap kennis met de verschillende facetten en effecten van de Iceman methode: ademhaling, focus en koude. 

  Hier gebruiken we het voor

  The Iceman Methode gebruiken we o.a. voor:

  Achtweekse immuunsysteem cursus
  Tijdens deze 8 weken leer je stap voor stap je immuunsysteem te beïnvloeden, controle te krijgen over je vegetatieve zenuwstelsel en je  concentratie te verbeteren. De cursus bestaat uit acht bijeenkomsten, waarvan week 4 en week 8 koude trainingen zijn. Tijdens de overige trainingen leer en ervaar je de lichamelijke effecten van focus en ademhaling. Daarnaast kun je middels een werkboek en online programma zelfstandig thuis aan de slag, hier zullen wij je tijdens de bijeenkomsten in begeleiden. Voor en na de cursus krijgt u een fitheidsscan om het effect van de methode in kaart te brengen.

  Data:

  • maandag  17:00 uur, start 10 oktober 2022

  Kosten: 145,- pp

  Immuunsysteem workshop ochtend ( zaterdag 08:30 uur – 12:30 uur)
  Tijdens de workshop krijg je informatie over de effecten en evidentie van de Wim Hof Methode. In deze ochtend gaan we vooral praktisch aan de slag, zodat je direct de effecten kunt ervaren en tools hebt om thuis zelfstandig je immuunsysteem te trainen. In het praktische deel leer je de basistechnieken van ademhaling en meditatie (focus). Aan het eind van de workshop ga je daadwerkelijk de koudeprikkel ervaren: het ijsbad! Elk onderdeel is geheel vrijblijvend en kan per persoon aangepast worden . 

  Data:

  • zaterdag 26-03-2022
  • zaterdag 28-05-2022

  Kosten: 135,- pp

  Wij kunnen helpen!

  Bij de Romei hebben veel fysiotherapeuten zich gespecialiseerd. Zo weet je zeker dat je de beste behandeling krijgt. Op basis van jouw specifieke klacht maken we een behandelplan. De fysiotherapeut vertelt je tijdens de behandeling waar je op kunt letten om je houding te verbeteren en hoe je nieuwe klachten kunt voorkomen.  Want wat je klacht ook is, bij de Romei helpen we je er graag vanaf.

  Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Hierboven kun je direct een afspraak inplannen online. Vul je gegevens in en je hebt meteen toegang tot de agenda van de therapeut van jouw keuze.