The Iceman Methode

Afspraak maken

Vul het formulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op!

10 weken programma MTT ICEMAN

Het programma van de ‘MTT ICEMAN’ is gericht op het verbeteren van functies en het voorkomen van klachten door o.a. de versterking van het immuunsysteemen en is opgebouwd vanuit  trainingsprincipes van Wim Hof (the Iceman) en de wetenschappelijke onderbouwing van Radboud Universiteit Nijmegen.

Het trainingsprogramma is geschikt voor mensen die willen leren met behulp van ademhaling, koude en mindset/meditatie hun innerlijke krachten aan te boren en daardoor ziektesymptomen te verminderen. De methode leert je over het beïnvloeden van je immuunsysteem, helpt je daarnaast controle te krijgen over je vegetatieve zenuwstelsel en je doelgerichtheid en concentratie te verbeteren.

Programma
  • Intake
  • Bepaling van jouw fitheidstoestand door middel van lichamelijk onderzoek en fitheidstest
  • Ademhalingsoefeningen
  • Koudetraining (douche, ijsbad en natuurwater)
  • Meditatie, mindset training
  • Lenigheid- en krachtoefeningen

Hier gebruiken we het voor

The Iceman Methode gebruiken we o.a. voor:

Wij kunnen helpen!

Bij de Romei hebben veel fysiotherapeuten zich gespecialiseerd. Zo weet je zeker dat je de beste behandeling krijgt. Op basis van jouw specifieke klacht maken we een behandelplan. De fysiotherapeut vertelt je tijdens de behandeling waar je op kunt letten om je houding te verbeteren en hoe je nieuwe klachten kunt voorkomen.  Want wat je klacht ook is, bij de Romei helpen we je er graag vanaf.

Afspraak maken

Vul het formulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op!